Cautare

2834 de rezultate pentru "crema de untul pamantului 10 03 2011" (4.12 secunde)
el sta pe ape" -Taran roman anonim, intervievat in anul 1928 de catre prestigiosul folclorist, lingvist si filolog evreu de nationalitate romana, Ion Aurel Candrea Oul a fost dintotdeauna in centrul mitologiilor si credintelor uitate de timp ale tuturor popoarelor lumii.
Techem Energy Services ROMANIA a demarat campania "Poarta catre viitor" in data de 24 aprilie 2014, printr-o actiune desfasurata in parcul Lumea Copiilor din Sectorul 4 al Capitalei.
GEORGE CUSNARENCU) O descoperire recenta datorata brasoveanului Cristian Pintilie a scos la lumina, nu departe de "Ganditorul" de la Hamangia, un inel gravat cu aceleasi simboluri prezente si pe misterioasele tablite de la Tartaria despre care el crede ca ar putea certifica autenticitatea acestor artefacte milenare.
Ca si cum dificultatile legate de intelegerea modului in care a luat nastere Luna n-ar fi fost de ajuns, oamenii de stiinta au inceput sa se intrebe, mai recent, daca planeta noastra chiar are o singura "luna" sau are mai multe.
La Editura Scriban a aparut recent cartea "Apa - secretul vietii" de Dan Stoian. Dupa cum spune insusi autorul, volumul a fost gandit ca un lant de eseuri al conexiunilor in cunoastere.
In 1970, cercetatorii au propus teoria impactului enorm, care presupune ca Luna este rezultatul ciocnirii Pamantului cu o alta planeta. Asta s-ar fi intamplat in urma cu 4,5 miliarde de ani.
22 aprilie - Ziua Pamantului. ... Declaratia mea politica se leaga de semnificatia zilei de astazi, 22 aprilie.
Este solstitiul de vara in emisfera nordica si, oficial, 21 iunie este cea mai lunga zi din an. Soarele se afla la cea mai mare inaltime deasupra orizontului, iar ziua are cele mai multe ore de lumina.
Savantii de la NASA ar fi la curent cu acest blocaj impus de extraterestri. Potrivit unor cercetatori si ufologi, bazele extraterestre sunt localizate pe jumatatea intunecata a satelitului natural al Pamantului, scrie Express.co.uk.
Misterele de langa noi! Galeriile subpamantene de la Calarasi, opera unei civilizatii disparute? ... Afirmatia este valabila pentru orasul Calarasi, asezat pe malul Dunarii si atestat documentar de un act emis in epoca lui Mihai Viteazul.
Exista o multime de teorii cu privire la o civilizatie misterioasa care traieste in centrul Pamantului. ... La polul opus se afla stiinta, care spune ca miezul Terrei este o manta supraincalzita care se roteste in jurul unui nucleu de fier solid.
Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului (INCDFP) a revizuit la 5,8 pe scara Richter magnitudinea cutremurului produs duminica dimineata, la ora 3:38:06 (ora Romaniei), in zona seismica Vrancea.
Semnificatia profunda a Craciunului Sarbatoarea Craciunului vine la numai 3 zile dupa solstitiul de iarna, moment in care soarele se oculteaza cel mai mult, lasand loc noptii celei mai lungi. ... Deloc intamplator, nasterea lui Ioan Botezatorul se sarbatoreste la 2 zile dupa solstitiul de vara, in 24 iunie.
Experiente de dincolo de moarte: ... Adriana Toma) Potrivit studiilor si imaginandu-ne ca nu exista reincarnare, moartea pamanteana intervine atunci cand sufletul se desprinde de corp.
FARCAS) In articolul de saptamana trecuta am prezentat rapirile extraterestre ca o dovada a prezentei unor hipercivilizatii in preajma noastra.
Pe urma sigur, sunt diferite trepte, grade si titluri de Maestru, dar foarte putini sunt cu adevarat maestri in Europa...Singurii maestri adevarati pe care am avut sansa sa ii cunosc si cu care am si studiat sunt chinezi si japonezi.
Cutremurul din cea de-a doua zi de Craciun a venit, parca, sa ne sugereze (cu o hecatomba insumand peste 100.000 de morti) ca 2004 a fost un an al marilor seisme.
Rusii vor sa stearga Ucraina de pe fata pamantului cu tot cu istoria ei. Analiza unui profesor roman de la Universitatea Cornell din SUA
Tigrul tasmanian disparut de pe fata Pamantului in urma cu aproape 100 de ani va fi readus la viata de catre cercetatorii australieni. Procesul ar putea dura 10 ani.
Descoperire socanta pentru proprietarii unei paduri dintr-o localitate din Maramures.O mare parte din padurea pe care o aveau, a fost pur si simplu rasa de pe suprafata pamantului.
google-analytics.com